На Кіровоградщині викрито 2 підприємства, які разом ухилились від сплати 7,9 млн. грн. податків

Лютий 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Для ухилення від оподаткування обидва суб’єкти господарювання використовували практично ідентичну схему.

Як з’ясувалось під час досудового слідства, їх посадові особи в бухгалтерському обліку та в податковій звітності відображали безтоварні фінансово-господарські відносини з приватними підприємствами.
Співробітники податкової міліції ДПС у Кіровоградській області встановили – суб’єкти господарювання, з яким нібито взаємодіяли посадові особи підприємств-ухилянтів, є фіктивними. Така схема у першому випадку дала можливість ухилитись від сплати податків на загальну суму в 5,1 млн. грн., у другому – в 2,8 млн. грн.
Матеріали обох перевірок слідчими податкової міліції ДПС у Кіровоградській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).
Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool