На Кіровоградщині викрили зловмисника, причетного до скоєння 10 крадіжок на залізниці

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

У місті Помічна Добровеличківського району поліцейські припинили злочинну діяльність чоловіка, який викрадав деталі залізничних вагонів, що належать державному підприємству.

«Зловмисником виявився 36-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що десяток крадіжок громадянин скоїв протягом січня-червня поточного року. Злодій займався незаконним «промислом» виключно у нічний час. Гроші, які у подальшому отримував від продажу майна, витрачав на власні потреби. У даний час частину викрадених речей вилучено», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool