На Кіровоградщині викрили раніше судимого чоловіка у крадіжках із домоволодінь односельців

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Своїми діями громадянин завдав матеріальної шкоди потерпілим на загальну суму близько 1000 гривень. За вчинене особі загрожує покарання – до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

До Петрівського відділення поліції надійшли повідомлення про крадіжки виробів із металу від двох мешканців одного з сіл району.

На місце події було негайно направлено слідчо-оперативну групу, інформацію про вчинення злочинів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Вже через декілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника. Ними виявився односелець потерпілих, який проживає на сусідній вулиці та межує городом із земельними ділянками заявників. Раніше чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за корисливі злочини і злочини проти життя та здоров’я особи, у даний час має не зняту та не погашену в установленому порядку судимість.
Крадене правоохоронці вилучили», - розповів в.о. начальника Петрівського відділення поліції Віталій Косенко.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool