На Кіровоградщині вихованців дошкільного закладу навчали жити безпечно

Вересень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

5 вересня працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська провели для дітей старших груп дошкільного навчального закладу №22 навчально-розважальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Рятувальники завітали до малечі, щоб в ігровій формі пояснити, як не зашкодити власному життю та здоров’ю.

Дошкільнята зустріли гостей дуже привітно, і продемонстрували свої знання – як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники, розводити багаття у лісі та самостійно гуляти біля водойми.

У нагороду за чудові знання правил безпеки життєдіяльності, рятувальники дали змогу дітям відчути себе справжніми вогнеборцями – поміряти бойовий одяг, потримати спорядження рятувальника, оглянути техніку – це було цікаво кожному без винятку. Та найбільше сподобалась дітям «фірмова» розвага від рятувальників – гасіння умовної пожежі струменями різного виду з пожежного рукава. Маленькі сміливці, звичайно, з допомогою фахівців Служби порятунку успішно «загасили» уявне полум’я.

Прощаючись із рятувальниками, діти обіцяли завжди дотримуватись правил поведінки у різних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool