На Кіровоградщині відновлюється освітній процес

Березень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Як повідомила директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко, у закладах освіти Кіровоградської області після завершення канікул відновиться освітній процес.

«Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, в області з 14 березня, за погодженням Кіровоградської обласної військової адміністрації, відновлюється освітній процес. Заклади освіти мають організувати навчання за дистанційною формою. Необхідно врахувати чинники безпеки учнів та педагогів, особливості діяльності кожної школи в умовах військового стану»,- зазначила Ельза Лещенко.

Вона додала, що за наявності обставин, які унеможливлюють організацію дистанційного навчання, окремі школи чи громади можуть прийняти рішення про продовження канікул, або призупинення освітнього процесу. Такі рішення мають бути обгрунтованими. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool