На Кіровоградщині відкрився перший модульний молокозавод (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 1

Вчора в с. Нова Осота Олександрівського району відбулось урочисте відкриття першого в Кіровоградській області модульного молокозаводу в рамках обласної програми „Молоко Кіровоградщини”. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили в Управлінні у справах преси та інформації Кіровоградської ОДА

Зі цією знаковою подією місцевих селян привітали голова облдержадміністрації Сергій Ларін, голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв та народний депутат України Олександр Єдін.

- Приємно, що кожен раз, коли я буваю в Олександрівському районі, доводиться відкривати або соціальні об’єкти, або нові виробництва, - відзначив голова облдержадміністрації.
Керівник області зазначив, що під час засідання Кабміну він проінформував Прем’єр-міністра про відкриття цього молокозаводу.
– Завдання, що ставить перед нами керівництво держави – створити сприятливі умови для нарощування виробництва молока, не допускати підвищення закупівельних цін на цей продукт та забезпечити споживачів якісною молочною продукцією за доступними цінами, - підкреслив керівник області.
- Ми налаштовані й далі впроваджувати переробку, відкривати нові виробництва, створювати робочі місця – все це ключові напрямки обласної програми "Центральний регіон-2015", - наголосив Сергій Ларін.
- Це перший модульний молокозавод, що побудовано на території області, - підкреслив голова Олександрівської райдержадміністрації. - Це черговий об’єкт, який дасть району робочі місця і надходження до бюджету.
- І саме таких кроків від влади на місцях вимагає Президент, - наголосив голова облдержадміністрації Сергій Ларін.
Після перерізання стрічки усі учасники урочистостей оглянули виробничі потужності молокозаводу.
Найбільше цікавився технологією виробництва молока голова облдержадміністрації, який зізнався, що вперше знаходиться на молокозаводі.
Заводський технолог ознайомила з усіма етапами виготовлення пастеризованого молока: від збирання до фасування готової продукції.
За словами голови "АФ Ясенівська" Дмитра Мамалата, інвестора проекту, на будівництво заводу пішло 5,6 млн. грн. Більше чотирьох мільйонів гривень – це кошти з державного бюджету, виділені в рамках програми будівництва молокопереробних підприємств.
Як зазначив керівник агрофірми, на заводі виготовлятиметься пастеризоване молоко, кисломолочні продукти, сметана, сир та сироватка. Приблизно за одну зміну виготовлятиметься 4 тонни продукції. Асортимент молочної продукції реалізовуватиметься на території району та області.
На згадку про старт проекту керівники області, району та заводу висадили на території підприємства березу.

На Кіровоградщині відкрився перший модульний молокозавод (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрився перший модульний молокозавод (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрився перший модульний молокозавод (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool