На Кіровоградщині відбулося засідання регіональної Робочої групи Громадської ради при МВС

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Громадські обговорення законопроектів, пов’язаних із вдосконаленням діяльності відомства, та пропозиції щодо поглиблення роботи із забезпечення публічного порядку, зменшення аварійності на дорогах та врегулювання питання використання на території України транспортних засобів із іноземною реєстрацією – стали одними з пріоритетних питань, які у першу чергу були винесені на розгляд.

Свої пропозиції з їх врегулювання учасники Робочої групи в Кіровоградській області пообіцяли надати раднику Міністра внутрішніх справ Володимиру Мартиненку після більш поглибленого вивчення та опрацювання.

- Я звертаюся до усіх присутніх із проханням, під час обговорень важливих питань дослухатися до думок і пропозицій людей, які мешкають тут, чути один одного, співпрацювати з усіма територіальними підрозділами системи МВС та Нацполіції, підтримувати взаємодію з громадськими організаціями та депутатським корпусом. Виважені і слушні пропозиції дозволять нам у найкоротші терміни приймати важливі для суспільства рішення, продовжити роботу, розпочату в рамках «Стратегії розвитку системи МВС України до 2020» і тим принести користь людям, – зазначив радник Міністра.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool