На Кіровоградщині відбулося відпрацювання житлового сектору

Жовтень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

9 жовтня рятувальники Компаніївського районного сектору та Маловисківського районного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектору щодо попередження пожеж в оселях та у приватних домоволодіннях жителів районних центрів, загибелі і травмування людей. 

Під час проведення заходу фахівці Служби порятунку звернули увагу громадян на стан утримання пічного опалення, електроприладів та газового обладнання, акцентували увагу батьків на на необхідності дбати про безпеку своїх дітей. А також застерегли від необережного поводження з вогнем під час спалювання сміття, сухого листя та пожнивних залишків на подвір'ях, присадибних ділянках, городах та полях.

Громадянам було роз’яснено основні вимоги правил пожежної безпеки, доведено статистику виникнення пожеж на території району і області та названо основні причини їх виникнення, наведено приклади пожеж із летальними наслідками.
Окрему увагу приділили правилам безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Особливо часто ці небезпечні знахідки трапляються під час проведення польових робіт або під час будівництва та інших господарчих робіт. Рятувальники наголосили, що при їх виявленні необхідно позначити місце знахідки, попередити інших про небезпеку та повідомити про небезпечну знахідку до Служби порятунку за номером «101». У ході інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення Компаніївки та Малої Виски поширили тематично-застережні листівки з правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool