На Кіровоградщині відбулося відпрацювання житлового сектора смт Олександрівки

Жовтень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

У багатьох оселях кіровоградців уже розпочався опалювальний сезон, багато господарів вже почали користуватися електрообігрівачами, пічним опаленням та газовими приладами.

Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, працівники Служби порятунку проводять роз’яснювальну роботу серед населення та нагадують про негативні наслідки порушення правил пожежної безпеки у побуті.

12 жовтня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора смт Олександрівки. Організатори рейду наголосили, що необхідно користуватися лише справними обігрівачами, категорично забороняється використовувати саморобні або несертифіковані електроприлади, а також самостійно здійснювати ремонт обігрівальних систем та приладів. Олександрівчанам порадили ще до початку опалювального сезону перевіряти, у якому стані перебувають груби, печі та плити, димоходи та витяжки. Розповіли про ознаки отруєння чадним газом, нагадали телефони екстрених служб та порядок дій у разі пожежі. Крім цього, рятувальники застерегли громадян від необережного поводження з вогнем під час паління, розкидання тліючих недопалків та сірників, які також нерідко стають причиною пожеж з трагічними наслідками. Для більш ґрунтовного засвоєння знань з безпеки на завершення розмови рятувальники надали жителям Олександрівки застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool