На Кіровоградщині відбулись рейди

Січень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

Щойно водойми скувало кригою, одразу активізувались любителі підлідного лову. Тож і працівники Служби порятунку Кіровоградщини вирушили до водойм, щоб застерегти рибалок та місцевих жителів від необдуманих вчинків та попередити нещасні випадки.

6 січня рятувальники здійснили рейд водоймами Олександрії, Онуфріївки, Добровеличківки, де на кризі розмістилися місцеві рибалки.

Спілкуючись з чоловіками, рятувальники нагадали основні правила безпечної риболовлі: як перевірити міцність і товщину льоду за кольором чи з допомогою підручних засобів і як цього робити категорично не можна, які предмети з рибальської скрині зможуть стати в нагоді під час самопорятунку чи порятунку інших.

Особливу увагу рятувальники звернули на дітей, які каталися на ковзанах. Організатори рейду попередили школярів про небезпеку на льоду та порадили не стрибати і не ходити по кризі далеко від берега та великими групами. Зазначали рятувальники й про те, що скута кригою водойма – не місце для розваг та порадили завжди повідомляти батьків про своє місцеперебування.

Під час рейду рятувальники закликали дітей і дорослих не випробовувати долю й не ризикувати життям та вручили застерігаючі листівки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool