На Кіровоградщині упродовж поточного року 15 дітей загинуло через суїциди

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Захід відбувся під головуванням заступника прокурора області Олексія Варакіна та за участі керівників департаментів освіти і науки та охорони здоров’я та служби в справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу КМСД УМВС України в області, управління ДАІ УМВС в області, управління ДСНС України в області, Кіровоградського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

Відкриваючи нараду Олексій Варакін зазначив, упродовж 9 місяців поточного року в регіоні 15 дітей загинуло через суїциди, ДТП, необережне поводження на воді, 615 дітей травмовано, скоєно 3 вбивства неповнолітніх. «Наявність вказаної негативної тенденції зумовлює необхідність вжиття всіма органами та службами в межах компетенції невідкладних заходів, спрямованих на подолання вказаної проблеми», - наголосив заступник прокурора.
У ході наради жваво обговорено шляхи впливу на ситуацію, що склалася та розроблено низку заходів, які необхідно вжити вже у поточному році.
Олексій Варакін, підводячи підсумки сказав, що без ефективної роботи правоохоронців, система яких наразі реформується, та соціальних працівників, всі прикладені зусилля не дадуть позитивного результату.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool