На Кіровоградщині ударом в голову вбили чоловіка

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 26-річного раніше судимого місцевого жителя за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Вихідного вечора до міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на одній із вулиць районного центру виявлено труп чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Попередньо правоохоронці встановили, що між потерпілим – 51-річним місцевим жителем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та іншим знам’янчанином виникла сварка на ґрунті особистих неприязних відносин. Молодший чоловік наніс старшому удар в голову, від якого той упав на землю і вже більше не підвівся.
Медики, яких викликали на місце пригоди перехожі, намагалися врятувати чоловіку життя. Але отриманні тяжкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку та перелому кісток черепу виявилися для нього фатальними.
Протягом доби правоохоронці вийшли на слід підозрюваного та встановили його особу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів у нагоді працівникам міліції стали дані з камер відеоспостереження, що розміщенні на території районного центру.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool