На Кіровоградщині у Знам’янському районі відбувся рейд

Липень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

З метою якнайширшого інформування населення про правила безпеки у літній пожежонебезпечний період рятувальники Кіровоградської області посилено ведуть роз’яснювальну роботу, охоплюючи усі напрямки з профілактики пожеж та інших надзвичайних подій.

Так, 31 липня відповідні заходи були проведено фахівцями Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області. Велику увагу фахівці Служби порятунку приділили поширенню корисної інформації щодо правил пожежної безпеки серед трудових колективів, адже пожежі трапляються не лише у побуті, але й на підприємствах, в адмінбудівлях тощо. Рятувальники зустрілись із колективами районного будинку культури, територіального центру соціального обслуговування населення та навчальних закладів району.

Проте найбільше пожеж за статистикою стається саме у побуті, при чому найчастіше – через людську необачність та нехтування правилами безпеки. Тому рятувальники щодня зустрічаються з мешканцями населених пунктів та під час безпосереднього спілкування пояснюють людям, як вберегти житло, майно та своє життя від вогню. Також вогнеборці закликали громадян берегти ліси та екосистему в цілому від пожеж, що несуть величезні збитки і природі, і людині. Не потрібно забувати про загрозу, яку приховують застарілі, але не менш небезпечні від того боєприпаси часів Другої світової війни, що повсякчас трапляються під час городніх та будівельних робіт, під час прогулянок у лісових та степових зонах.

Поряд з цим велику небезпеку влітку становить прохолода водойм, у яку необхідно занурюватись, дотримуючись усім відомих пересторог: уникати плавати напідпитку, у незнайомих місцях, не запливати на глибину на самоті, слідкувати за дітьми.
Щоб правила безпеки життєдіяльності добре запам’ятались, фахівці Служби порятунку Кіровоградської області розповсюджували застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool