На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 3 пожежі

Жовтень 07, 2020 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

6 жовтня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Садова с. Петрокорбівка Новгородківського району.

Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 12 м2 господарчої споруди та 6 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння.

О 14:10 пожежу було локалізовано та о 14:30 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Верблюжка Новгородківського району.

О 15:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа по вул. Шевченка с. Костянтинівка Новомиргородського району. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ. Як з’ясувалось, там сталася пожежа 0,5 м2 речей домашнього вжитку у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 16:13 пожежу локалізовано та о 16:20 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород.

О 20:40 бійці 27-ї ДПРЧ смт Новгородка знову залучались на гасіння пожежі у с. Верблюжка, де по вул. Скопенка зайнялося 28 м2 безгосподарчої споруди на відкритій території. Силами вогнеборців о 21:55 займання було локалізовано та о 23:37 – ліквідовано. Залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї ДПРЧ та особовий склад місцевої пожежної команди с. Верблюжка Новгородківського району. В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

6 жовтня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Садова с. Петрокорбівка Новгородківського району.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool