На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 3 пожежі

Січень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

11 січня о 10:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Віктора Голого м. Знамʼянка.

Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 4 м2 речей домашнього вжитку в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Рятувальники 18-ї ДПРЧ м. Знамʼянка о 10:42 локалізували та о 10:56 ліквідували пожежу.

О 21:32 стало відомо про пожежу 30 м2 покрівлі та домашніх речей в житловому будинку по вул. Центральній с. Клинове Голованівського району. Бійці 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ спільно з місцевою пожежню командою с. Клинове о 22:16 локалізували та о 00:58 ліквідували пожежу.

Вже 12 січня о 00:21 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Інгульській с. Первозванівка Кропивницького району. Як з’ясувалось на місці події, горить 12 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. Вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький о 00:42 локалізували та о 01:15 ліквідували пожежу

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
 
У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool