На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 2 пожежі

Жовтень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини двічі залучалися на гасіння пожеж у житловому секторі.

1 жовтня о 18:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Довга с. Чечеліївка Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів там горіло 20 м2 дерев’яного сінника та 1 тонна соломи на території приватного домоволодіння. О 19:32 пожежу було локалізовано та о 22:31 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

О 22:25 бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі у обласному центрі, де по вул. Поповича зайнялося 2 м2 домашніх речей у житловому будинку на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 22:46 займання було локалізовано та о 23:05 – ліквідовано. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону обласного центру.

В обох випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool