На Кіровоградщині у житловому секторі рятувальники проводять рейди

Листопад 16, 2020 | Новини | Переглядів: 552 | Коментарі: 0

З метою попередження виникнення пожеж в осінньо-зимовий періодта задля покращення обізнаності громадянщодо безпеки життєдіяльності 16 листопада фахівці Маловисківськогорайонного відділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботуу м. Мала Виска.

Вогнеборці нагадали громадянам основніправила пожежної безпекиу побуті, розповілипро найчастішіпричини виникнення пожежта їх наслідки, роз’яснювали, як діяти у разі виникнення займанняу будинку. У ході профілактичного відпрацювання рятувальники поспілкувались на вулицях районного центру з великою кількістю людей.

Особливу увагу проявили до маловисківчанлітнього віку та школярів, адже, як свідчитьстатистика, саме ця категорія населення найчастіше страждає від наслідків пожеж. Вогнеборцівкотре нагадали заходи безпечного користування електроприладами, застерегли громадянвід перевантаження електромережі, пояснили правила безпеки під час експлуатації пічного опалення, газових приладів та установок.

Для кращого запам’ятовування правилбезпеки та порядку дій під час надзвичайної події працівники Служби порятунку вручали людям листівкина протипожежнутематику.

У ДСНС України у Кіровоградській областіпроводять профілактичну роботу 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool