На Кіровоградщині у житловому секторі ліквідували пожежі

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини двічі залучались на гасіння пожеж будівель.

Повідомлення про пожежу поблизу с. Білозерне Новгородківського району надійшло до Служби порятунку «101» 4 жовтня о 12:05.

Горіла суха трава на площі 150 м2 та 300 м2 покрівлі будівлі, яка не експлуатується на відкритій території. Силами пожежно-рятувального підрозділу 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка пожежу було повністю ліквідовано.

О 14:17 пожежа житлового будинку виникла на території приватного домоволодіння на вул. Привокзальній с. Українка Кіровоградського району.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що в одній із кімнат житлового будинку горять речі домашнього вжитку та меблі на площі 10 м2. Силами вогнеборців о 15:10 пожежу було локалізовано та о 16:20 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool