На Кіровоградщині у учасника АТО вилучили гранати та тротилові шашки

Січень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону вилучили у військовослужбовця бойові гранати, тротилові шашки та детонуючий дріт.

6 січня п.р. військовослужбовця було затримано під час чергової спроби реалізувати партію зброї - бойових гранат і відразу після одержання ним грошових коштів за гранату РГД-5, тротилову 400 грамову шашку з детонуючим дротом і детонатори, які він незаконно привласнив під час перебування в м. Костянтинівка Донецької області влітку 2015 року.

Цього ж дня військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону військовослужбовцю оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

На Кіровоградщині у учасника АТО вилучили гранати та тротилові шашки

Слідчими Управління СБ України в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Наразі слідчі дії стосовно затриманого військовослужбовця тривають, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool