На Кіровоградщині у Світловодську відбувся рейд

Липень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

31 липня рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська відвідали місцеві пляжі, щоб поспілкуватись із відпочивальниками щодо правил поведінки на воді.

Як завжди, на мальовничих берегах світловодських водойм людно, громадяни приїжджають із інших районів, щоб відпочити біля води. Деякі стають наметовими таборами та облаштовують місце для приготування їжі на вогні. Враховуючи це, рятувальники вкотре нагадали громадянам не лише правила безпеки на воді, але й попередили про необхідність запобігати пожежам у природних екосистемах: достатньо малої жевріючої вуглини, щоб спалити гектари природних насаджень.

Проте головне питання, що обговорювали рятувальники з громадянами – безпека під час купання. Відпочивальники під час розмови із фахівцями Служби порятунку перевірили себе на знання правил поведінки на воді та дізнались, як правильно допомагати потопаючим, чому не можна випускати з поля зору дітей, чим загрожує купання у нетверезому стані тощо.

Наостанок усі, хто спілкувався із рятувальниками, отримали тематичні листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool