На Кіровоградщині у Світловодську провели рейдову перевірку

Вересень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Люди часто нехтують дотриманням правил безпеки у побуті, що нерідко призводить до трагічних наслідків.

З метою попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них, 3 вересня працівники Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед населення Шевченківського району м.

Світловодськ та звернули увагу громадян на необхідність дотримання правил пожежної безпеки.
Зокрема рятувальники пояснили людям, що до виникнення пожежі у житловому секторі може призвести чимало факторів. Тому, спілкуючись з людьми, фахівці Служби порятунку навчили людей основних правил безпеки. Зокрема нагадали правила безпечної експлуатації електроприладів, про необхідність уникати перевантажень електромережі, правила користування газовими приладами та установками. Вказали на можливі наслідки спалювання сухої рослинності на відкритій території та нагадали про кримінальну і адміністративну відповідальність за спалювання пожнивних залишків та провокування пожеж у екосистемах. Дорослим жителям районного центру наголосили на необхідності постійного нагляду за дітьми та навчання їх правилам безпечної життєдіяльності.
Щоб правила безпеки засвоювались краще, рятувальники у ході профілактичної роботи роздавали людям листівки на протипожежну тематику.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool