На Кіровоградщині у лісах та лісопаркових зонах проводять рейди (ФОТО)

Серпень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 1400 | Коментарі: 0

Працівники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками управління патрульної поліції в Кіровоградській області та лісівниками здійснили патрулювання у лісопарковій зоні мікрорайону Новомиколаївка м. Кропивницький

На Кіровоградщині у лісах та лісопаркових зонах проводять рейди

На Кіровоградщині у лісах та лісопаркових зонах проводять рейди

На Кіровоградщині у лісах та лісопаркових зонах проводять рейди

Та, щоб попередити займання у екосистемах, провели серед населення роз’яснювальну роботу й роздали листівки із застереженнями. З цією ж метою провели роз’яснювальну роботу у лісових масивах мобільні групи у складі рятувальників, лісівників та поліцейських на території інших територіальних громад області. При патрулюванні використовувались безпілотні літальні апарати.

У ході спілкування з відпочивальниками організатори рейдів наголосили, що під час пожежонебезпечного періоду заборонено розкладати багаття за межами спеціально відведених зон відпочинку, підпалювати суху траву, очерет, торішні пожнивні залишки, сміття на дачних ділянках, городах і полях, кидати у суху траву непогашені сірники чи недопалки, оскільки такі дії можуть призвести до пожежі житлових і господарчих будівель, лісу та навіть коштувати палієві життя. Правоохоронці також зазначили, що за порушення правил пожежної безпеки у екосистемах накладається покарання у вигляді штрафу або ув’язнення.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool