На Кіровоградщині у чоловіка стріляли із обріза

Вересень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 5 вересня від потерпілого.

Під час конфлікту він отримав тілесні ушкодження в результаті пострілу із обрізу мисливської рушниці. Особу, причетну до злочину, було затримано по «гарячих слідах».

«Працівники групи реагування патрульної поліції виїхали на місце події та встановили особу громадянина, який здійснив постріл в бік потерпілого. Ним виявися раніше судимий 40-річний місцевий житель. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри в скоєному кримінальному правопорушенні», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool