На Кіровоградщині центр профілактики та боротьби зі СНІДом чекає на головного лікаря

Серпень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального закладу «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом»

Управління охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального закладу «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом»
Подання заяв для участі у конкурсі здійснюється протягом 14 календарних днів з дня опублікування оголошення. У конкурсі можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту (спеціаліст, магістр) відповідного напрямку підготовки "Медицина". Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медико-профілактичного профілю з наступною спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження)кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 5 років, вільне володіння українською мовою.
До заяви на участь у конкурсі додаються:
- заповнену особову картку (форма П-2) з відповідними додатками;
- заяву на ім'я співголів конкурсної комісії;
- копії документів про освіту;
- одну фотокартку розміром 4х6 см;
- оригінальну концепцію розвитку та функціонування комунального закладу "Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом" у короткочасній та довгостроковій перспективі;
- письмову згоду на обробку персональних даних.
Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і ділової репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, характеристики, рекомендаційні листи тощо).
За довідками звертатися за адресою: вул. Дзержинського 74/42 (каб.27), тел.: 24-04-85.

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool