На Кіровоградщині тривають заходи дезінфекції

Квітень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Відповідно до звернень, які надійшли протягом 23 квітня, підпорядковані підрозділи Кіровоградської області провели санітарну обробку місць, потенційно небезпечних з точки зору можливості поширення COVID-19.

Так, за зверненням за голови Новоархангельської районної державної адміністрації рятувальники місцевого підрозділу провели дезінфекцію вулиць та тротуарів у смт Новоархангельськ орієнтовною протяжністю 11 км.

У свою чергу особовий склад 33-ї ДПРЧ за допомогою ранцевих розпилювачів здійснив заходи з дезінфекції 16 об’єктів у с. Куцеволівка Онуфріївського району (сільська рада, автобусна зупинка, лісництво, 9 магазинів, пошта тощо).

Особовий склад 32-ї ДПРЧ працював на дезінфекції у в смт Балахівка Петрівського району, де оброблено 14 об’єктів (магазини, адмінбудівлі різного призначення, 5 прибудинкових територій житлових будинків, дитячий майданчик і т.п.).

А рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький за зверненням голови ЖБК дезінфікували під’їзд житлового будинку по вул. Марка Кропивницького обласного центру.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool