На Кіровоградщині тривають спортивні свята для дітей

Липень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

Цього разу Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” завітав до дитячого закладу оздоровлення і відпочинку із мальовничою назвою “Лісова пісня”, що у Маловисківському районі.

В рамках спортивного свята для дітей, відпочиваючих у другу зміну в цьому чудовому оздоровчому комплексі, проведено спортивно-масові заходи під гаслом “Спортивним бути модно!”. Кожен загін похизувався своїми речівками та сформував команди для участі у змаганнях. Спортивна частина свята складалася із шести комплексних естафет з м’ячами, ключками та скакалками та іншим не менш цікавим інвентарем. Справжній фурор справила на учасників та вболівальників естафета із казковою назвою “Ріпка”, в якій відчувався справжній командний дух та кмітливість капітанів.

За результатами змагань перемогу здобула команда із однойменною назвою “Команда”, друге місце за командою “Вогонь”, а почесне третє місце виборола команда “Fire Boll”.
Нагороди знайшли своїх власників. По закінченню літа всі діти неодмінно запишуться до спортивних секцій, щоб займатися обраним видом спорту та вдосконалювати свою спортивну форму. Тож, можна з упевненістю сказати, що спортивним бути модно!

Ткаченко Мирослава
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool