На Кіровоградщині тривають перевірки закладів освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери

Листопад 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України, наказу ДСНС України та згідно з погодженим обласною державною адміністрацією планом-графіком співробітники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводять позапланові перевірки стану техногенної і пожежної безпеки у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, будинках для людей похилого віку та інвалідів, закладах відпочинку та оздоровлення державної і комунальної форми власності, а також приватної форми власності – у разі письмового звернення суб’єктів господарювання.

Усі чинники, що можуть негативно вплинути на протипожежний стан об’єктів, перевіряються з особливою увагою, а саме: стан автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього водопостачання, електромереж та електроживлення, під’їзні шляхи до будівель і споруд, відповідність нормативним вимогам шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння та їхній стан тощо.

Також під час перевірок співробітники У ДСНС в області проводять тренінги, практичні заняття щодо дій персоналу в разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації та навчають дітей і дорослих правилам пожежної безпеки.
Станом на 28 листопада 2017 року проведено перевірки 853 об’єктів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool