На Кіровоградщині щоденно лагодили в середньому по 2500 кв.м дорпокриття

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

З початку року, як тільки дозволили погодні умови і надійшло державне фінансування, дорожники взялися лагодити ямковість та інші деформації покриття автодоріг.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області першочергово роботи з ліквідації ямковості проводилися на дорогах державного значення у всіх напрямках силами підрядних організацій.
Протягом травня щоденно лагодили в середньому по 2500 м² дорпокриття. Переважно працювали з гарячим асфальтобетоном, хоча значний об’єм робіт виконали струменевим методом.
- Хоча ми й працювали максимально інтенсивно (настільки, наскільки нам це дозволяли робити наявні матеріали і грошові ресурси, погодні умови), та все ж не змогли виконати ті обсяги, які хотіли, - зазначає начальник відділу з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг і штучних споруд САД Олексій Донченко. – З початком літа повинні були б взятися за виконання поточних ремонтів, та залишається, хоч і малий, все ж таки, відсоток ямковості. Втім, поточні ремонти будуть проводитися паралельно з ямковими.
На разі залишок ямковості на основних дорогах області складає близько 10 %, або 8638 м².
У травні працювали в основному на таких напрямках: М-13 км 0-76, Н-14 км 95-103, Н-23 км 75-81, М-04 км 58-71, Південний обхід м. Кіровограда км 13-15.

З початку року ліквідовано - 75689 м2 ямковості (в т.ч. гарячим асфальтобетоном – 52787 м2, холодним асфальтобетоном – 2956 м2, струменевим методом – 515 м2, методом просочення – 2008 м2 та щебеневими сумішами – 9312 м2). Крім того, проводилася герметизація тріщин дорожнього покриття на 1680 м.п..
З початку року оновили та встановили 375 дорожніх знаків та 964 сигнальні стовпчики, а також 1,28 км бар’єрного огородження.

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool