На Кіровоградщині ще 6 «швидких» отримав центр екстреної медичної допомоги

Березень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

6 автомобілів екстреної медичної допомоги типу С отримав Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області. Про це повідомив гендиректор Центру Олександр Ярошенко сьогодні, 7 березня.

«Авто оснащені апаратами ЕКГ з можливістю передачі даних для вчасної діагностики інфарктів, сучасними засобами при травмуванні, дефібриляторами, ларингоскопами, апаратами штучної вентиляції легень, моніторами пацієнта та іншим обладнанням, необхідним для збереження життєвих функцій. На сьогодні діє міжрегіональна маршрутизація, тому наші «швидкі» можуть, в тому числі, транспортувати пацієнтів в інші області на далекі відстані», - зазначив Олександр Ярошенко.

«Швидкі» придбані та передані держпідприємством «Медичні закупівлі України».

Як уже повідомлялося, бригади Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області продовжують надавати медичну допомогу жителям деокупованих територій Миколаївщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool