На Кіровоградщині середня зарплата в агросфері складає 8,5 тис. грн

Вересень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

Середній розмір зарплати в області у сільському господарстві складає 8,5 тис. грн. При цьому найбільше коштів працівники аграрних підприємств отримують у Голованівському районі, найменше - у Знам'янському.

Про це сьогодні, 9 вересня, зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Чорна.

Серед лідерів – Голованівський (11,7 тис. грн) Новоукраїнський (10,8 тис. грн), Олександрійський (10,7 тис. грн), Петрівський (10,4 тис. грн) і Устинівський (10,2 тис. грн) райони.

Натомість найнижчий рівень зарплат в агросфері мають Новгородківський (7,7 тис. грн), Світловодський (7,5 тис. грн), Благовіщенський (7,5 тис. грн), Гайворонський (7,4 тис. грн), а також Знам’янський (6,8 тис. грн) райони.

Як уже повідомлялось, голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко з огляду на цьогорічний виклик у сільськогосподарському секторі закликав аграріїв не забувати, що від них залежить добробут тисяч сімей на Кіровоградщині.

Наради з сільгоспвиробниками керівництво області відтепер проводитиме щомісяця. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool