На Кіровоградщині СБУ затримала на хабарі двох офіцерів карного розшуку

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 2015 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України, спільно з прокуратурою Кіровоградської області затримали на хабарі двох офіцерів поліції ГУ НП в Кіровоградській області.

Цього разу оперуповноважені карного розшуку ГУ НП в Кіровоградській області намагалися одержати від місцевого мешканця вісім тисяч гривен, шантажуючи його «не притягненням» до кримінальної відповідальності, нібито за вчинення крадіжки мобільного телефону.

Співробітники карного розшуку вдалися до вимагання у чоловіка значної суми грошей, не беручи до уваги наявність в останнього документів, які підтверджують його право на володіння вказаним телефоном.

В рамках кримінального провадження, порушеного за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 368 КК України, за дорученням слідчого СВ прокуратури Кіровоградської області задокументовано факти одержання двома старшими лейтенантами поліції грошових коштів у розмірі вісім тисяч гривен.

Наразі слідчі дії стосовно зазначених посадовців Національної поліції тривають, вирішується питання про оголошення затриманим офіцерам поліції підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool