На Кіровоградщині СБУ викрила на хабарі посадовців сільської ради (ФОТО)

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі землевпорядника та депутата однієї із сільських рад Кіровоградської області.

Правоохоронці встановили, що посадовці вимагали від місцевого жителя майже півтори тисячі доларів США. За вказану суму зловмисники пропонували сприяння у наданні в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею один гектар.

Оперативники спецслужби затримали обох фігурантів справи на робочих місцях після одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі дев’ятсот американських доларів.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають першочергові слідчі дії.

Операція з викриття протиправних дій посадовців проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі землевпорядника та депутата однієї із сільських рад Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool