На Кіровоградщині СБУ провела командно-штабні антитерористичні навчання

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Планові командно-штабні антитерористичні навчання провела на Кіровоградщині координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Кіровоградській області. 

У заході взяли участь співробітники СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, військовослужбовці підрозділів ЗСУ та представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

На базі одного із військових об’єктів регіону учасники тренувань поетапно відпрацьовували алгоритм спільних дій щодо виявлення та знешкодження умовних диверсійно-розвідувальних груп та проведення евакуаційних заходів у разі виникнення терористичної загрози.
За підсумками командно-штабних навчань оцінено ефективність сил і засобів з протидії проявам тероризму та окреслено питання, на які необхідно звернути увагу під час професійної підготовки підрозділів.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool