На Кіровоградщині сапери знищили боєприпаси часів минулої війни

Серпень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Фахівцями частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області було проведено знищення чотирьох артилерійських снарядів калібру 122 мм часів минулих війн, що були виявлені на вул. Поштовій с. Овсяниківка Катеринівської СТГ Кропивницького району. На щастя, громадяни не стали чіпати небезпечні знахідки, а викликали фахівців.

На Кіровоградщині сапери знищили боєприпаси часів минулої війни


Вибухонебезпечні предмети знешкоджені шляхом підриву у спеціально визначеному місці.

Шановні громадяни! Є три правила, яких необхідно дотримуватись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів: не чіпати, повідомити до Служби порятунку, чекати прибуття фахівців на безпечній відстані від місця знахідки. Ці прості правила збережуть життя вам та іншим людям!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool