На Кіровоградщині рятувальники знову залучались до ліквідації пожеж сухостою

Березень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїжджали для ліквідації загорянь сухостою.

10 березня о 14:25 загорілась суха трава на площі 1,5 га на відкритій території неподалік авіаційного містечка «Канатове» у Кіровоградському районі. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький.

У пров. Великовисківському у м. Кропивницький о 16:31 на відкритій території виникла пожежа сухостою на площі 5 м.кв. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького загасили займання.

О 18:43 виїхали на пожежу сухої рослинності на площі 1,4 га, яка виникла поблизу с. Новогригорівка Перша Долинського району, рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Долинська.

Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки, зокрема на відкритих територіях. Тільки спільними зусиллями ми зможемо запобігти масштабним пожежам в екосистемах та шкоди довкіллю.

Прес-служба У ДСНС в області

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїжджали для ліквідації загорянь сухостою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool