На Кіровоградщині рятувальники загасили 9 пожеж сухої рослинності та сміття

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Минула доба відзначилась тенденцією до зниження кількості випадків загорянь сухої минулорічної рослинності та сміття на території Кіровоградської області. Усього за цей період пожежно-рятувальні підрозділи 9 разів залучались до гасіння таких пожеж.

Дві пожежі сухої рослинності та сміття виникло у Кіровоградському районі: в с. Миколаївка о 13:00 загорілось 700 м2 очерету та м. Кропивницький – о 18:50 на провулку Санаторному рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежу 15 м2 сміття на відкритій території.

Також двічі на гасіння таких пожеж виїжджали рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська: о 10:30 зайнялось 100 м2 сміття в с. Павлівці та о 16:20 сміття на площі 6 м2 горіло у м. Світловодську на вул. Приморській.
Протягом 4 квітня по одному випадку пожеж сухої рослинності виникло у Маловисківському, Вільшанському, Бобринецькому, Долинському та Благовіщенському районах.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool