На Кіровоградщині рятувальники загасили 6 пожеж сухої рослинності

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались до ліквідації пожеж сухостою на відкритих територіях.

Зокрема 4 квітня рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска загасили 2 такі пожежі: о 14:25 було ліквідовано загоряння 400 м2 сухої трави на відкритій території поблизу санаторію «Лісова поляна» та о 20:16 – виникла пожежа 500 м2 сухої трави за межами с. Димине Маловисківського району.

Того ж дня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії загасили пожежу 20 м2 сухостою, яка виникла о 11:49 поблизу с. Войнівка Олександрійського району, вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 15:50 ліквідували загоряння 50 м2 очерету с. Новопавлівка Новоукраїнського району. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 19:38 залучались на ліквідацію пожежі 500 м2 сухої трави у мікрорайоні Завадівка обласного центру. Також рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка спільно ДПД «Ясинівське» загасили пожежу 200 м2 сухої трави поблизу с. Соснівка Олександрівського району.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool