На Кіровоградщині рятувальники загасили 10 пожеж сухої рослинності та сміття

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи 10 разів залучались до гасіння пожеж сухої минулорічної рослинності.

У Кіровоградському районі вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували 5 пожеж сухої минулорічної рослинності на відкритих територіях: у с. Овсяниківка о 12:50 горіло 5 га трави, о 18:15 зайнялось 3 га пожнивних залишків у с. Карлівка, у Кропивницькому о 19:40 виникла пожежа 70 м2 трави на території валів, у с. Шевченкове о 22:00 ліквідовано пожежу 100 м2 рослинності та у с. Соколівському о 23:32 горіло 300 м2 сухостою.

На території Олександрівського району рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки загасили 3 подібні пожежі: в с. Ружичеве (300 м2 сухостою), с. Войнівка (100 м2 трави), с. Бандурове (150 м2).
Протягом 5 квітня по одному випадку пожеж сухої рослинності виникло у Маловисківському та Гайворонському районах.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool