На Кіровоградщині рятувальники впродовж минулої доби приборкали 4 пожежі

Листопад 21, 2020 | Новини | Переглядів: 514 | Коментарі: 0

Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 4 пожежі різного характеру.

Так, 20 листопада о 15:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Великій Пермській в обласному центрі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 4 м2 сміття на відкритій території. Силами вогнеборців о 15:41 пожежу було локалізовано та о 15:53 – ліквідовано. На гасіння залучались 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 

О 16:14 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній смт Новоархангельськ, де на території приватного домоволодіння горів легковий автомобіль «Ford Scorpio». О 16:27 пожежу локалізували та о 16:32 – ліквідували бійці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

Вже 21 листопада о 00:34 надійшло повідомлення про пожежу у м. Новомиргород. Там на території приватного домоволодіння по вул. Херсонській горіло 30 м2 покрівлі господарчої споруди. О 00:58 пожежу було локалізовано та о 01:29 – ліквідовано. На гасіння залучались

5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород.
О 05:27 стало відомо про пожежу у с. Богданівка Знам’янського району. Там на території приватного домоволодіння по вул. Кузнєцова зайнялось 8 м² покрівлі й перекриття та 5 м2 домашніх речей у господарчій споруді. О 05:57 пожежу було локалізовано та о 07:00 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

Травмованих та загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool