На Кіровоградщині рятувальники відпрацювали житловий сектор райцентрів

Травень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

2 травня працівники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Петрівського та Вільшанського районів відпрацювали з профілактичною метою житловий сектор райцентрів.

Спілкуючись із громадянами, рятувальники акцентували увагу співрозмовників на трьох важливих питаннях: пожежна безпека у побуті, у екосистемі та правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Зокрема щодо пожежної безпеки у побуті, фахівці Служби порятунку порадили слідкувати за станом електро- та газового господарства у помешканні, вчасно усувати несправності та періодично проводити профілактичний огляд газових приладів, проводки, розеток тощо.

Також громадяни послухали застереження щодо випалювання рослинності на відкритих територіях та згадали алгоритм дій при виявленні ВНП. Усі корисні для життя правила стисло викладені у різних тематичних листівках, які рятувальники завжди роздають під час роз’яснювальної роботи. Сьогодні усі, з ким спілкувались рятувальники, також отримали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool