На Кіровоградщині рятувальники тричі гасили пожежі рослинності та сміття

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 3 пожежі рослинності та сміття.

Так, вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький двічі виїжджали на такі пожежі: о 10:22 загорілось сіно вагою 50 кг на території приватного домоволодіння в с. Аджамка Кіровоградського району та о 13:32 виникла пожежа сміття на площі 10 м2 на вул. Автолюбителів в обласному центрі. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії ліквідували загоряння сміття та трави на площі 300 м2, яке виникло о 15:40 поблизу с. Морозівка Олександрійського району.

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки у зв’язку із спекотною та сухою погодою. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool