На Кіровоградщині рятувальники проводять дезінфекційні заходи

Листопад 17, 2020 | Новини | Переглядів: 593 | Коментарі: 0

За відповідним зверненням місцевих органів влади Кіровоградської області рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.

Спеціальним дезінфікуючим розчином, що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів рятувальники у захисних костюмах обробляють кожне місце, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей.

Сьогодні, 17 листопада, деззаходи було проведено у с. Мар’ївка Компаніївського району, де оброблено приміщення НВК «Мар’ївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та прилеглу територію.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool