На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 618 | Коментарі: 0

Про безпеку громадян у житловому секторі рятувальники дбають не лише під час опалювального сезону, а й впродовж усього року. 

Роз’яснювальну роботу проводять у всіх районах області. 18 вересня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області нагадали про безпеку мешканцям приватного сектора у смт Голованівськ та м. Мала Виска.

Громадяни, з якими спілкувались рятувальники, погодились, що збереження власного майна від пожеж – справа важлива й необхідна: до початку опалювального сезону необхідно перевірити газове обладнання та пічне опалення, усунути несправності, якщо у цьому є необхідність.

Спілкуючись з жителями селища та міста, рятувальники нагадали, що вогонь не пробачає недбалого ставлення та навели статистику виникнення пожеж. Небезпеку для житлових та господарських будівель становить також порушення правил пожежної безпеки під час спалювання сміття та торішньої рослинності. У зв’язку з цим рятувальники попередили господарів, що багаття дозволяється розкладати не ближче, ніж за 15 метрів до споруд, та у вітряну погоду краще цього взагалі не робити.

Проводячи відпрацювання житлового сектора, рятувальники нагадали і про дії у разі виявлення застарілих боєприпасів часів Другої світової війни, а це може трапитись під час господарських робіт, та пояснили, як поводитись, якщо знайдено невідомий предмет, схожий на вибухівку. На завершення розмови громадянам надали листівки із застереженнями на відповідну тематику.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool