На Кіровоградщині рятувальники провели для школярів пізнавальну акцію

Березень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

10 березня рятувальники смт Устинівки провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для учнів Седнівської загальноосвітньої школи.

Традиційно захід розпочався із тренувальної евакуації із приміщення школи. Учні та вчителі вийшли на пришкільний майданчик, де могли спостерігати за евакуацією «потерпілого» та наданням йому долікарської допомоги.

Демонстрація роботи ручного комбінованого ствола, який широко застосовується на гасіннях пожеж, завжди викликає непідробне захоплення у дітей. На це видовище навіть завітали маленькі дошкільнята із дитячого садочка, розташованого поряд із школою. Але найбільше задоволення діти отримали, змагаючись у конкурсах, де потрібно було спритно і правильно одягти справжній бойовий одяг та протигази, влучити у ціль пожежним рукавом. Великий інтерес у дітей викликав пожежний автомобіль, який вони оглянули та розпитали рятувальників про труднощі роботи під час виконання завдань за призначенням.

Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у школярів різного віку уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя.

Прес-служба У ДСНС в області

10 березня рятувальники смт Устинівки провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для учнів Седнівської загальноосвітньої школи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool