На Кіровоградщині рятувальники приборкали 7 пожеж різного характеру

Жовтень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

5 разів вогнеборці залучались на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях. 

Зокрема гасили такі пожежі бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (700 м2 сухої трави – біля смт Олександрівка), 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка (2,9 га сухої трави та хвойного настилу – біля с. Браїлівка Онуфріївської СТГ), 14-ї ДПРЧ смт Побузьке (500 м2 очерету – біля с. Липовеньке Побузької СТГ), 32-ї ДПРЧ смт Петрове (2 га сухої трави – с. Маловодяне Петрівської СТГ) та 24-ї ДПРЧ м. Бобринець (0,8 га сухої трави – біля м. Бобринець).

Крім того, 6 жовтня о 12:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Гагаріна с. Перчунове Піщанобрідської СТГ Новоукраїнського району. Там зайнялось 3 м2 покрівлі господарчої споруди та 3 м3 дров на території приватного домоволодіння. О 13:30 пожежу було локалізовано та о 13:46 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 16-ї ДПРЧ м. Помічна.

О 13:04 стало відомо про займання поблизу с. Полонисте Перегонівської СТГ Голованівського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить автомобіль «Ford Tranzit» на відкритій території. О 13:32 займання було локалізоване та о 13:39 – ліквідоване. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини займань встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool