На Кіровоградщині рятувальники піклуються щодо обізнаності громадян із заходами безпеки на воді

Серпень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 563 | Коментарі: 0

Сьогодні, 8 серпня, маловисківські рятувальники вкотре відвідали улюблене місце дозвілля місцевих жителів – біля р. Вись, щоб поспілкуватись із відпочивальниками про важливі речі, які стосуються кожного. Наразі гостро стоїть проблема загибелі громадян на воді. 

Незважаючи на усі застереження та попередження, люди продовжують нехтувати правилами безпеки, про це свідчить статистика нещасних випадків.

Проте фахівці Служби порятунку не припиняють роз’яснювальну роботу, намагаючись достукатись до свідомості усіх любителів водних розваг.

ак, звернення до людей рятувальники будують за принципом двостороннього спілкування, коли йде жвава розмова, обмін думками, запитання-відповідь. Такий підхід дозволяє викликати співрозмовника на неформальну розмову та краще донести до нього важливу інформацію.

Особистий контакт пересічного громадянина із рятувальником, який щодня стикається із небезпекою та знає, до чого призводить безвідповідальність, безперечно, не менш ефективний, ніж сотні сторінок друкованої інформації. А разом із застережними листівками, які роздають рятувальники, розмова підкріплюється наочністю.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool