На Кіровоградщині рятувальники 10 разів гасили пожежі в екосистемі

Квітень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась для Кіровоградської області 10-ма випадками пожеж, що виникли в екосистемі.

Так, пожежі сміття на відкритих територіях гасили рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (вул. Кременчуцька та Бєляєва в обласному центрі) та 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон (вул. Гайворонська в районному центрі).

Загоряння сухої трави долали вогнеборці 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївки (відкрита територія районного центру), 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельська (с. Мартинівка), 2-го ДПРЗ м. Олександрії (Новопразьке шосе) та 32-ї ДПРЧ смт Петрове (с. Новофедорівка). Очерет горів протягом доби у м. Олександрія та Олександрійському районі, а також у с. Олександрівка Маловисківського району.

Шановні громадяни! Бережімо навколишнє природне середовище від знищення пожежами! Закликаємо вас бути відповідальними та вкрай обережними у весняний пожежонебезпечний період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool