На Кіровоградщині розповіли про стан захисних укриттів у закладах освіти

Серпень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1669 | Коментарі: 0

Середнй рівень забезпечення укриттями -70 %. Про результати проведених оглядів повідомив начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОВА Володимир Слінченко.

Так, із 175 закладів освіти Голованівського району - 154 мають можливість організації укриття учасників освітнього процесу в захисних спорудах.

Відсоток забезпеченості закладів освіти укриттями в районі становить 88 % (за умови їх приведення у стан визначений рекомендаціями ДСНС).

У Новоукраїнському районі таких-104, що становить 67 %, в Олександрійському районі -106. Відсоток становить 56 %. З 349 закладів освіти Кропивницького району-257. Відсоток забезпеченості -73 %.

В оглянутих приміщеннях проведені ревізії електричних мереж і освітлення, очищення їх від сміття, демонтовані зайві перегородки, розчищенні загальні проходи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool