На Кіровоградщині розпочалась операція Автобус

Червень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1550 | Коментарі: 0

З 31 травня по 30 червня поточного року на території області співробітниками Державтоінспекції буде проводитися комплекс цільових заходів з профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті під умовною назвою «АВТОБУС – 2011». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

Основна мета яких – це попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку.
Протягом проведення заходів будуть перевірятися підприємства усіх форм власності, що здійснюють пасажирські перевезення, щодо виконання ними вимог законодавства в сфері автомобільного транспорту, а також базових підприємств стосовно виконання ними договірних умов з пасажироперевізниками. Слід відмітити, що під час перевірок перевізників на предмет виконання ними вимог Закону України «Про дорожній рух» особлива увага приділятиметься зберіганню транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю за технічним станом транспортних засобів та обов’язкового медичного огляду водіїв. Крім того, під час контролю за технічним станом автобусів під час їх експлуатації перевірятиметься, зокрема справність аварійних виходів, правомірність встановлення газового обладнання та додаткових місць для сидіння.
Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам'ятайте, користуючись саме Вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють Вам своє життя та здоров'я. Не ризикуйте ними, дорога не вибачає помилок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool