На Кіровоградщині розпочала роботу система «Custody Records» (ФОТО)

Лютий 23, 2024 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Презентація проєкту, спрямованого на впровадження європейських стандартів у діяльності поліції, відбулася в Олександрійському районному відділі.

Участь у заході взяли заступник начальника Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Володимир Захаренко і працівник ДГІДПЛ Микола Сульжук, представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на Кіровоградщині Віктор Жученя та Ольга Григоренко, очільник обласного главку поліції Роман Козьяков, начальник управління головної інспекції Ірина Шеремет, керівники місцевих правоохоронних відомств та органів самоврядування.Присутні ознайомилися з проєктом Національної поліції України у сфері дотримання прав і свобод людини - «Custody Records», що реалізується у відділах поліції та ізоляторах тимчасового тримання.

На Кіровоградщині розпочала роботу система «Custody Records» (ФОТО)

На Кіровоградщині розпочала роботу система «Custody Records» (ФОТО)

На Кіровоградщині розпочала роботу система «Custody Records» (ФОТО)

Омбудсмани парламентського контролю позитивно оцінили співпрацю з правоохоронцями регіону у цьому напрямку, та зауважили, що така взаємодія сприяє попередженню порушень та оперативному реагуванню на будь-які події у разі необхідності.

«Система «Custody Records» - це механізм електронної фіксації всіх дій, що дозволяє забезпечити захист прав затриманих осіб, які перебувають у підрозділі, так і поліцейських від необґрунтованих звинувачень. Ми продовжуємо реалізацію проєкту для наближення діяльності поліції до кращих європейських стандартів», - зазначив заступник керівника начальника Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Володимир Захаренко.

Також в Олександрійському районному відділі поліції відтепер функціонує оновлений поліцейський сервіс - фронт-офіс. Його робота спрямована на прискорення комунікації з громадянами, отримання швидкої та якісної допомоги з питань, які їх цікавлять.

«Ми вдячні керівництву Національної поліції та МВС України за підтримку у реалізації проєктів, які сприяють вдосконаленню системи дотримання прав людини та покращанню рівня надання громадянам поліцейських послуг», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool